Contractbeheer

contractbeheer

Indien externe medewerkers de organisatie komen versterken is het niet alleen belangrijk dat de afspraken worden vastgelegd in een contract. Het is ook belangrijk dat de afspraken in dat contract worden gemonitord en dat bijbehorende wettelijke documenten paraat zijn. Middels de contractbeheer module heeft u in één oogopslag het overzicht van uw contracten met externe medewerkers. 


De voordelen op een rij

risicobeheersing

De contractbeheer module geeft signalen wanneer een organisatie risico’s loopt met zijn externe inhuur. Indien wettelijke documenten niet beschikbaar zijn of bij overschrijding van  tijdslijnen wordt er actief melding gemaakt vanuit de applicatie.

beschikbaarheid gegevens

Met de contractbeheermodule heeft u alle documenten die horen bij het inhuren van een externe medewerker paraat. Offertes, overeenkomsten,  voorwaarden, identificatiebewijzen e.d. Met één druk op de knop een compleet overzicht voor intern gebruik of voor de accountant.

Basis strategische personeelsplanning

Door kort- , middenlang- en langlopende contracten inzichtelijk te hebben wordt input geleverd aan een strategische personeelsplanning. De verhouding van interne en externe medewerkers kan hiermee worden geoptimaliseerd. 

koppeling inhuurmarktplaats

Indien u gebruikt maakt van onze inhuurmarktplaats in het mogelijk gegevens direct te exporteren naar het contractbeheer. Hiermee zorgen wij voor correcte informatie en voorkomen we onnodige dubbele invoer.

overzichtelijke rapportages

De contractbeheermodule geeft overzichtelijke rapportages met betrekking tot de juridische risico's van het inhuurproces.  Daarnaast geeft het ook de mogelijkheid om te kunnen rapporteren: Aantallen, tarieven, verplichtingen e.d, de benodigde inzichten waarop beleid kan worden geformuleerd.

Haike Spek
0643005515
haike@poolz.nl

Meer weten? Neem contact met ons op....

[contact-form-7 id="4" title="Contactformulier 1"]