HR analytics

HR analytics

We helpen klanten bij het formuleren van vragen en het vinden van antwoorden op basis van HR data. Dit kan data zijn vanuit bestaande systemen, onze systemen of openbare profiel informatie op het internet. Voorbeelden van vragen die wij beantwoorden zijn:"Waar vertrekken mijn medewerkers naartoe?", "Welke skills zorgen voor mobiliteit (intern/extern)?","Welke profielkenmerken hebben onze meest succesvolle medewerkers?" 


De voordelen op een rij

van buiten naar binnen

Veel organisaties gaan van start met de data die reeds aanwezig is binnen de organisatie. Dit lijkt voor de hand liggend maar loopt vaak vast op privacy- en toegankelijkheid problemen. Wij werken daarom liever van buiten naar binnen. Wij kijken eerst of we uw vragen op basis van data die op het internet vrij toegankelijk is kunnen beantwoorden.  

Expertise

Het ontsluiten van data is geen eenvoudige taak. De data is vaak vervuild, niet compleet en ongestructureerd.  Voordat we kunnen komen tot antwoorden moeten deze problemen worden overwonnen. Wij hebben veel ervaring met het bewerken en klaar maken van grote datasets. Nadat wij ons werk hebben gedaan wordt het beantwoorden van uw vraag relatief eenvoudig.

Slimme partners

Voor onze HR analytics projecten werken we op dit moment samen met de Universiteit van Tilburg. Dit zorgt dat we altijd toegang hebben tot de laatste inzichten binnen het vakgebied.

Haike Spek
0643005515
haike@poolz.nl

Meer weten? Neem contact met ons op....

[contact-form-7 id="4" title="Contactformulier 1"]