Inhuur ondersteuning

inhuur ondersteuning

Het gebruik maken van een inhuurprofessional kan kosten besparen. Het inhuren van externen vereist niet alleen een HR achtergrond maar het inhuren heeft vaak ook te maken met aanbestedings richtlijnen. Deze combinatie van kennis en kunde zijn vaak niet te vinden in één persoon. Indien u niet de tijd of de capaciteit heeft om deze rol zelf in te richten kan het inhuren van onze professionals de oplossing zijn.


 de voordelen op een rij

Expertise

Met het inhuren van onze professionals bent u gegarandeerd van de juiste expertise. Kennis van de aanbestedingswet staat hierbij centraal. Het vertalen van deze theoretische kennis naar een praktische oplossing binnen uw organisatie is waar onze professionals zich in onderscheiden.

professionaliteit

Door de jarenlange ervaring op het gebied van digitaal aanbesteden weten onze professionals zich zowel binnen uw organisatie als naar de markt zich professioneel op te stellen. Dit geldt zowel op het gebied van wetgeving als de verschillende aanbestedingsvormen. 

Kostenbesparing

Het inhuren van een aanbesteding professional kan kosten besparen. Indien u niet de tijd of de capaciteit heeft om deze rol zelf in te richten kan het inhuren van een professional de oplossing zijn.  

Haike Spek
0643005515
haike@poolz.nl

Meer weten? Neem contact met ons op....

[contact-form-7 id="4" title="Contactformulier 1"]