Inkoop diensten

inkoop diensten

Vanwege de decentralisatie gaan veel gemeenten steeds meer dienstverlening inkopen. Om tot de keuze van de juiste leveranciers te komen is het belangrijk om op een eenvoudige manier de markt te benaderen. Middels software met eenvoudige procesgang komen gemeenten en leveranciers makkelijk tot de economisch meest voordelige inschrijving.

de voordelen op een rij

Kostenbesparing

Onze ervaring leert dat aanbestedende diensten die op elektronisch aanbesteden zijn overgestapt 5 à 20% besparen. Door foutreductie & procesoptimalisatie wordt de initiële investering snel terugverdiend. 

Grip op het proces

Door het digitale karakter van de aanbesteding kunnen aanbestedende diensten snel de eisen en criteria opstellen, offertes beoordelen en de opdracht aan de winnende leverancier gunnen. Het dossier is compleet en kan gearchiveerd worden. Het systeem is transparant en eenvoudig te gebruiken voor alle belanghebbenden. Hierdoor is de kans op fouten in de aanbesteding een stuk kleiner en wordt voldaan aan de gestelde eisen en wetten die vanuit de overheid worden opgelegd. 

Rollenbeheer en authoristatie 

Nodig stakeholders uit voor deelname aan specifieke projecten en stel rollen en autorisaties in. Dit kan met collega’s uit uw eigen organisatie maar ook eenvoudig met stakeholders uit andere organisaties. 

contract management

Met contract management wordt duidelijk wie in uw organisatie voor welke contract verantwoordelijk is, met welke leveranciers u contracten heeft, wat de waarde is en wanneer de contracten aflopen. Stel signaleringen in, beheer contractdocumenten, evalueer en koppel alle relevante data. 

Gemakkelijke templates

Kennis, zoals u heeft toegepast in tenders, kan eenvoudig opgeslagen worden als template en hergebruikt worden in andere projecten. Dit bespaart tijd en draagt bij aan een uniforme en efficiënte werkwijze.

Haike Spek
0643005515
haike@poolz.nl

Meer weten? Neem contact met ons op....

[contact-form-7 id="4" title="Contactformulier 1"]