Mobiliteit

Mobiliteit oplossingen

Samenwerkende organisaties wisselen op tijdelijke of permanente basis medewerkers met elkaar uit. Het doel is hierbij om medewerkers en organisaties optimaal te laten profiteren van de beschikbare kennis en kunde. Het mobiliteitsplatform ondersteunt dit proces door op een eenvoudige wijze managers en medewerkers met elkaar in contact te brengen. Ons platform wordt op dit moment gebruikt door o.a. werkeningelderland (>70 organisaties), werkeninfriesland (>30 organisaties) en flexpoolpubliekesector (>40 organisaties)  


De voordelen op een rij

Kostenbesparing

De implementatie van een mobiliteitsplatform voorkomt vaak onnodig en dure inhuur. Door op een slimme manier medewerkers van de ene organisatie (tijdelijk) aan de slag te laten gaan bij de andere organisatie, besparen beide organisaties.  

laagdrempelig contact

Het mobiliteitsplatform is voor veel managers en medewerkers een laagdrempelige manier om te communiceren over (tijdelijke) klussen. Zo komen managers en medewerkers gemakkelijk met elkaar in contact om de mogelijke invulling voor (tijdelijke) vacatures te bespreken. 

ontwikkeling van medewerkers

Medewerkers hebben de mogelijkheid om tijdelijk binnen een andere organisatie actief te zijn. Dit leidt in veel gevallen tot leerzame uitwisselingstrajecten. Zowel medewerkers als organisaties profiteren van deze kennisuitwisseling. 

Haike Spek
0643005515
haike@poolz.nl

Meer weten? Neem contact met ons op....

[contact-form-7 id="4" title="Contactformulier 1"]