Eenvoudige oplossing voor
het uitlenen van personeel

Wij ondersteunen meer dan 200 overheidsorganisaties bij het onderling uitlenen van personeel

De voordelen op een rij

Samenwerkende organisaties wisselen op tijdelijke of permanente basis medewerkers met elkaar uit. Het doel is hierbij om medewerkers en organisaties optimaal te laten profiteren van de beschikbare kennis en kunde. Het mobiliteitsplatform ondersteunt dit proces door op een eenvoudige wijze managers en medewerkers met elkaar in contact te brengen.

Ontwikkeling van medewerkers

Medewerkers hebben de mogelijkheid om tijdelijk binnen een andere organisatie actief te zijn. Dit leidt in veel gevallen tot leerzame uitwisselingstrajecten. Zowel medewerkers als organisaties profiteren van deze kennisuitwisseling.

Netwerken activeren

Op een professionele manier beheren van je leverancierslijsten. Selecteer de juiste leveranciers die voldoen aan de gestelde criteria en zorg daarmee voor de economisch meest voordelige inschrijvingen. Geef ook regionale en kleinere ondernemers de kans om overheidsopdrachten te verwerven.

Kostenbesparing

De implementatie van een mobiliteitsplatform voorkomt vaak onnodig en dure inhuur. Door op een slimme manier medewerkers van de ene organisatie (tijdelijk) aan de slag te laten gaan bij de andere organisatie, besparen beide organisaties.

Casus : Flexpoolpubliekesector.nl

 • Meer dan 50 deelnemende organisaties

  Flexpoolpubliekesector is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste mobiliteitsportal binnen de overheid.

 • Meer dan 8000 actieve kandidaten

  Flexpoolpubliekesector telt op dit moment meer dan 8000 actieve kandidaten die geïnteresseerd zijn in tijdelijke klussen binnen de overheid.

 • Actie geeft beweging

  Flexpoolpubliekesector is een initiatief van vooruitstrevende publieke organisaties die samenwerken aan mobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Wilt u alle mogelijkheden ontdekken?

Dit kunt u van ons verwachten

 • Support zoals het hoort

  We houden van korte lijnen, direct contact. Onze klanten bellen ons gewoon op onze mobiel. Per email is ook mogelijk. Via onze helpdesk krijg je binnen 12 uur een reactie, maar meestal sneller.

 • 24/7 bereikbaar

  Onze applicaties worden aangeboden als SAAS product (software as a service). Ofwel je hoeft niets te installeren en ook geen updates uit te voeren. De applicatie is 24/7 bereikbaar via het internet en je browser.

 • Software met een idee

  Onze applicaties typeren zich door eenvoud. We houden van intuïtieve applicaties. Op basis van ervaringen en terugkoppeling van onze gebruikers verbeteren wij onze producten dagelijks.

 • ISO 27001 gecertificeerde hosting

  Wij houden van veilig en altijd bereikbaar. Daarom is onze hosting ISO 27001 gecertificeerd. We behaalde het afgelopen jaar een uptime van 99.9%.

Neem direct contact op voor een demonstratie

Poolz

Eenvoudige oplossingen
voor complexe HR processen

Noordersingel 20S
3755 EZ Eemnes
KvK-nummer: 34243819

© 2021 Poolz - all rights reserved | Privacy statement