Eenvoudig Sollicitaties
Ontvangen en Afhandelen

Met onze Recruitment Oplossing (ATS) plaatst u eenvoudig vacatures op uw eigen website en handelt u de sollicitaties eenvoudig en professioneel af.

De voordelen op een rij

Tijdbesparing

De implementatie van de recruitment oplossing levert een significante tijdsbesparing op in het totale recruitment proces. Alle vacature-informatie en sollicitaties op één plaats, overzichtelijk en eenvoudig beschikbaar voor alle betrokkenen. Dit voorkomt veel miscommunicatie en ingewikkelde afstemming.

Zicht op alle sollicitaties

Met de recruitment oplossing heeft een organisatie een instrument om alle sollicitaties op één plek te beheren. Alle betrokkenen kunnen door middel van persoonlijke autorisatie op de door hun gewenste manier en tijd beoordelingen toevoegen.

Grip op het proces

De recruitment oplossing geeft organisaties de garantie dat het proces van invullen van vacatures correct, volledig en tijdig verloopt. Consequent de verschillende stappen in het proces doorlopen aan de hand van eenvoudige templates met autorisatie voor de verantwoordelijke personen.

Snel vacatures invoeren

Het aanmaken van vacatures gebeurt aan de hand van een eenvoudige workflow. Binnen deze workflow worden templates gebruikt die organisatie specifiek worden ingericht. Hierdoor wordt het proces volledig op maat gemaakt.

Overzichtelijke rapportages

De recruitment oplossing geeft niet alleen grip op het proces maar geeft ook de mogelijkheid om te kunnen rapporteren. In heldere overzichten geven: Aantallen, sollicitaties, tijdslijnen e.d, de benodigde inzichten waarop beleid kan worden geformuleerd.

Privacy sollicitanten centraal

Binnen onze applicatie heeft de kandidaat altijd toegang tot zijn/haar eigen gegevens. Sollicitaties kunnen worden teruggetrokken en persoonsgegevens verwijderd. Dit is een belangrijke basis om te kunnen voldoen aan de privacy wetgeving (AVG).

Onze Recruitment Oplossing (ATS)

Bomvol handige toepassingen

 • Samenwerken aan vacatures

  U werkt samen met managers aan de vacature teksten. Een vacature sjabloon dient als uitgangspunt waarna teksten eenvoudig kunnen worden aangepast aan de specifieke vacature.

 • Sollicitatie commissie instellen

  U kunt managers beoordelingsrechten geven op sollicitaties. Ze kunnen hiermee eenvoudig de sollicitaties digitaal beoordelen. De sollicitaties met de hoogste beoordeling komen automatisch bovenaan de lijst te staan.

 • Volledig digitaal communiceren

  U kunt via de applicatie eenvoudig meerdere sollicitaties afwijzen of uitnodigen voor gesprek. Met een eenvoudig template systeem past u uw standaard email berichten aan.

 • Anonimiseren

  Is de procedure afgerond? U kunt met één druk op de knop alle sollicitaties anonimiseren. Hierdoor heeft u geen toegang meer tot de persoonsgegevens en voldoet u in de basis aan de privacy wetgeving (AVG).

Wilt u alle mogelijkheden ontdekken?

Dit kunt u van ons verwachten

 • Support zoals het hoort

  We houden van korte lijnen, direct contact. Onze klanten bellen ons gewoon op onze mobiel. Per email is ook mogelijk. Via onze helpdesk krijg je binnen 12 uur een reactie, maar meestal sneller.

 • 24/7 bereikbaar

  Onze applicaties worden aangeboden als SAAS product (software as a service). Ofwel je hoeft niets te installeren en ook geen updates uit te voeren. De applicatie is 24/7 bereikbaar via het internet en je browser.

 • Software met een idee

  Onze applicaties typeren zich door eenvoud. We houden van intuïtieve applicaties. Op basis van ervaringen en terugkoppeling van onze gebruikers verbeteren wij onze producten dagelijks.

 • ISO 27001 gecertificeerde hosting

  Wij houden van veilig en altijd bereikbaar. Daarom is onze hosting ISO 27001 gecertificeerd. We behaalde het afgelopen jaar een uptime van 99.9%.

Neem direct contact op voor een demonstratie

Poolz

Eenvoudige oplossingen
voor complexe HR processen

Noordersingel 20S
3755 EZ Eemnes
KvK-nummer: 34243819

© 2021 Poolz - all rights reserved | Privacy statement