Recruitment (ATS)

recruitment oplossingen

Met de recruitment oplossing heeft u een systeem dat voor zowel beheerders als kandidaten zeer gebruiksvriendelijk is. In één oogopslag alle vacatures met bijbehorende sollicitaties. Onze recruitment oplossing kan volledig worden geïntegreerd binnen uw bedrijfswebsite. Voor samenwerkingsverbanden bieden we de unieke mogelijkheid om vacaturestromen vanuit verschillende systemen samen te brengen.


De voordelen op een rij

tijdsbesparing

De implementatie van de recruitment oplossing levert een significante tijdsbesparing op in het totale recruitment proces. Alle vacature-informatie en sollicitaties op één plaats, overzichtelijk en eenvoudig beschikbaar voor alle betrokkenen. Dit voorkomt veel miscommunicatie en ingewikkelde afstemming.

grip op het proces

De recruitment oplossing geeft organisaties de garantie dat het proces van invullen van vacatures correct, volledig en tijdig verloopt. Consequent de verschillende stappen in het proces doorlopen aan de hand van eenvoudige templates met autorisatie voor de verantwoordelijke personen. 

Controle op sollicitaties

Met de recruitment oplossing heeft een organisatie een instrument om alle sollicitaties op één plek te beheren. Alle betrokkenen kunnen  doormiddel van persoonlijke autorisatie op door hun gewenste manier en tijd beoordelingen toevoegen.

Gemakkelijke templates

Het uitvragen van vacatures gebeurt aan de hand van een eenvoudige workflow. Binnen deze workflow worden templates gebruikt die organisatie specifiek worden ingericht. Hierdoor wordt het proces volledig op maat gemaakt. 

overzichtelijke rapportages

De recruitment oplossing geeft niet alleen grip op het proces maar geeft ook de mogelijkheid om te kunnen rapporteren over de externe inhuur. In heldere overzichten geven: Aantallen, sollicitaties, tijdslijnen e.d, de benodigde inzichten waarop beleid kan worden geformuleerd.  

Haike Spek
0643005515
haike@poolz.nl

Meer weten? Neem contact met ons op....

[contact-form-7 id="4" title="Contactformulier 1"]